Giant PP bag

Giant PP bag

En stor och rejäl bag i kraftig och slitstark PP woven. Vi inspirerar med den populära storleken som också IKEA har på sina stora shoppingkassar. Vi har även lagt till ett fack för pappersinstick som man kan göra noteringar på. Skräddarsy efter dina behov och önskemål. Handtagen är på vårt exempel korta, men kan vara dubbla, men knäppe eller längre - allt efter kunds önskan! Vi hjälper dig gärna med skisser! Nedan pris är endast en indikation. Det är ett prisexempel vid 3000 st på samma storlek som på bilden (88/50 x 37 x 38 cm) egen PMS färg på bakgrundsfärgen samt ett 1-färgstryck på en sida och korta handtag. Pappersinstick är ett tillval. Minsta beställningsantal är 1000 st. Produktionstid ca 8 veckor efter godkänt prov. Vi förespråkar båtfrakt för miljöns och fraktekonomins skull. Lev.tid ca 8 veckor. Hör av dig för skarp offert till just dina önskemål.


Pris 41,00 kr

Hos oss vågar du handla online
   Alltid personlig service med genomgång av din önskade beställning.
   Du får alltid ett korrektur innan beställningen blir bindande.

Beräkna pris

Antal  (Minsta antal 1 st)
Produktfärg

Pms white


Totalt pris
kr


Prisspecifikation
Fråga oss om produkten

st

   0650-15595
   info@tisdag.se



AD Company

AD company är ett av Sveriges äldsta profilföretag. Vi sätter stort värde på att skapa trygghet för våra kunder genom socialt ansvarstagande.
Kemikalietester utförs regelbundet. Via externa revisioner och kontinuerliga uppföljningsbesök i våra fabriker säkerställs en hållbar produktion.
Vårt sortiment är noga utvalt och vi har lager, tryckeri- och brodyranläggning under samma tak, så vi kan hålla hög servicenivå och kvalitet.


Visa samtliga produkter från AD Company

AD Company CSR

AD company har alltid CSR högt upp på agendan. Vi vill leverera produkter som produceras under schysta villkor, fria från skadliga kemikalier och som lever upp till kraven på funktion. Detta kräver att vi ofta att vi måste gå ett par steg längre än andra för att nå dit det är det enda sättet att säkerställa ,och inte bara lita på ett påskrivet papper.
AD companys CSR arbete är omfattande, vi har en tydlig struktur, närvaro och uppföljningsrutin med våra producenter.
För dig som kund innebär våra ansträngningar att du inte riskerar att svärta ner ditt varumärke. För som alla vet; Ett lågt pris har också ett pris. Ett alltför lågt pris kan betyda dåliga arbetsförhållande, åsidosättande av miljön och kanske till och med barnarbete.
Det priset är vi aldrig beredda att betala!


Visa samtliga produkter från AD Company CSR
Artikelnummer 44219900
Tryckinfo Vid märkning av färre än 1000 tillkommer ett underupplagetillägg.
Material PP Woven 110 gsm
Märkning Laminering. Transfertryck rekommenderas vid fler än 2 tryckfärger, kontakta oss för pris.
Tryckstorlek Valfri - skräddarsys från 1000 st
Storlek Exempelmått 88/50 x 37 x 38 cm
Leveranstid Omärkta produkter 1-2 dagar. Med tryck/brodyr ca: 14 dagar (Undantag finns)
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Exempelmått 88/50 x 37 x 38 cm 0